VIDEO/FOTO " Daea a ales oaia la Ploiești! Vezi aici ce a declarat și a făcut Ministrul Agriculturii în municipiu

11 Nov 2017 16:00
Campania de informare si promovare "Alege oaia!" organizată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a fost lansata astăzi la Ploiești. Evenimentul are loc pe platoul din fața Palatului Culturii și are ca scop încurajarea consumului de carne și produse din carne de oaie. Consumatorii pot degusta mâncăruri tradiționale din carne de oaie, iar cei interesați pot achiziționa carne de oaie proaspătă sau preparată, cașcaval, brânză de burduf, cârnați din carne de oaie și must de la producători din județ. Unul dintre standuri aparține Asociației Crescătorilor de Animale din Comarnic. Producătorii din zonă au fost susținuți chiar de primarul localității.
Obiectivul final al acestei campanii este păstrarea tradițiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creșterea consumului de produse din carne de oaie, sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine și înființarea la nivel național a unei piețe de Gross, iar la nivel județean constituirea de magazine destinate comercializării cărnii și a produselor din carne de oaie.
La eveniment este prezent și Petre Daea, ministrul Agriculturii. Acesta a vorbit cu oamenii prezenți, a participat la momentele artistice pregătite de care a fost impresionat, a jucat hora cu ploiestenii și a vizitat toate standurile. Mai mult, Daea a fost și la Halele Centrale și a anunțat că va rămane în Ploiești toată ziua.

Caravana Campaniei "Alege oaia!" se va afla în perioada 18-19 noiembrie la Sibiu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677