(VIDEO/FOTO) Ei sunt eroii de la ISU Prahova. Au salvat Breaza de la un dezastru

06 Nov 2017 14:09
Pompierii care au fost in prima linie si si-au riscat viata ca sa nu se intample un dezastru la Breaza Nord, in gara, unde pe 31 octombrie, la un tren marfar incarcat cu nitrat de amoniu s-a produs un incendiu, au fost astazi felicitati si premiati de autoritati.
10 angajati ISU vor fi inaintati in grad, inainte de termen, iar astazi au fost citati prin ordinul de zi, pe unitate, ceea ce inseamna ca sunt trecuti intr-un registru care ramane in istoricul ISU Prahova. In plus, au primit si diplome.
Cine sunt eroii:
lt col Vicentiu Nastase
cpt Florin Chivu
plt maj Catalin Stefan
plt maj Adrian Croitoru
plt maj Cristinel Tudor
plt maj Constantin Radiceanu
plt maj Dragos Hodoiu
plt maj MIhai Constantinescu
sg maf Claudiu Sevastita
plt maj Mircea Comsa

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767