(VIDEO/FOTO) Ei sunt eroii de la ISU Prahova. Au salvat Breaza de la un dezastru

06 Nov 2017 14:09
Pompierii care au fost in prima linie si si-au riscat viata ca sa nu se intample un dezastru la Breaza Nord, in gara, unde pe 31 octombrie, la un tren marfar incarcat cu nitrat de amoniu s-a produs un incendiu, au fost astazi felicitati si premiati de autoritati.
10 angajati ISU vor fi inaintati in grad, inainte de termen, iar astazi au fost citati prin ordinul de zi, pe unitate, ceea ce inseamna ca sunt trecuti intr-un registru care ramane in istoricul ISU Prahova. In plus, au primit si diplome.
Cine sunt eroii:
lt col Vicentiu Nastase
cpt Florin Chivu
plt maj Catalin Stefan
plt maj Adrian Croitoru
plt maj Cristinel Tudor
plt maj Constantin Radiceanu
plt maj Dragos Hodoiu
plt maj MIhai Constantinescu
sg maf Claudiu Sevastita
plt maj Mircea Comsa

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791