VIDEO/FOTO: Întâlnire cu marii campioni din gimnastică, la Ploiești

19 Feb 2019 03:15
"Hai cu noi în țara campionilor". Asa s-a numit actiunea organizata astazi de Federația Română de Gimnastica la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.
La manifestarea sportiva cei mici s-au putut intalni cu nume importante din gimnastica românească. Printre cei care fost prezenti la Ploiești s-au numărat Octavian Bellu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, Silvia Stroescu, Marius Urzică și Larisa Iordache.
Prin evenimentul respectiv s-a dorit atragerea copiilor la cluburile locale de gimnastică. Gimnastele Clubului Sportiv Petrolul Ploiesti au pregătit chiar și un moment artistic cu această ocazie.

Ploiestiul va fi si gazda Campionatelor Naționale de gimnastică artistică, Open și al Reprezentativelor de Club Masculin și Feminin, ajunse la cea de-a 71-a ediție, organizate de Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești, în perioada 12 - 14 octombrie 2018.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612