VIDEO/FOTO: Întâlnire cu marii campioni din gimnastică, la Ploiești

06 Oct 2018 20:48
"Hai cu noi în țara campionilor". Asa s-a numit actiunea organizata astazi de Federația Română de Gimnastica la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.
La manifestarea sportiva cei mici s-au putut intalni cu nume importante din gimnastica românească. Printre cei care fost prezenti la Ploiești s-au numărat Octavian Bellu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, Silvia Stroescu, Marius Urzică și Larisa Iordache.
Prin evenimentul respectiv s-a dorit atragerea copiilor la cluburile locale de gimnastică. Gimnastele Clubului Sportiv Petrolul Ploiesti au pregătit chiar și un moment artistic cu această ocazie.

Ploiestiul va fi si gazda Campionatelor Naționale de gimnastică artistică, Open și al Reprezentativelor de Club Masculin și Feminin, ajunse la cea de-a 71-a ediție, organizate de Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești, în perioada 12 - 14 octombrie 2018.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7199 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.1541 0.0057
GBP Lira sterlina 5.2701 -0.0184
CHF Francul elvetian 4.2531 0.0025
XAU Gramul de aur 187.9152 -2.6070