VIDEO/FOTO: Întâlnire cu marii campioni din gimnastică, la Ploiești

06 Oct 2018 20:48
"Hai cu noi în țara campionilor". Asa s-a numit actiunea organizata astazi de Federația Română de Gimnastica la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.
La manifestarea sportiva cei mici s-au putut intalni cu nume importante din gimnastica românească. Printre cei care fost prezenti la Ploiești s-au numărat Octavian Bellu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, Silvia Stroescu, Marius Urzică și Larisa Iordache.
Prin evenimentul respectiv s-a dorit atragerea copiilor la cluburile locale de gimnastică. Gimnastele Clubului Sportiv Petrolul Ploiesti au pregătit chiar și un moment artistic cu această ocazie.

Ploiestiul va fi si gazda Campionatelor Naționale de gimnastică artistică, Open și al Reprezentativelor de Club Masculin și Feminin, ajunse la cea de-a 71-a ediție, organizate de Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești, în perioada 12 - 14 octombrie 2018.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677