VIDEO/FOTO Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vizită în Prahova. Ce proiecte sunt pentru județ

16 May 2019 12:48
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a făzut, astăzi, o vizită de lucru în Prahova pentru a verifica stadiul lucrărilor la obiectivele de investiții gestionate de Ministerul Transporturilor, în județul nostru.
Prima oprire a fost la la sensul giratoriu din zona benzinăriei LukOil, de la ieșirea din Ploiești spre Brașov. Aici, zona fiind considerată un punct negru, a fost amenajat un sens giratoriu.
Ministrul a precizat că se intenționează lărgirea drumului DN 72, în zona Parcului Industrial Ploiești dar și amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la ieșirea din Ploiești spre Bucov.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134