VIDEO/FOTO Spectacole la Filipeștii de Pădure de Ziua Naționala României

02 Dec 2019 08:57
În prima parte a zilei, Ziua Națională a României a fost marcată printr-un spectacol susținut la sala de ședințe a Consilul Local de către Ansamblu de dansuri “Mugurașii” instruit de coregraful Felicia Ispas. Aceștia au cântat, au dansat în prezența părinților și cunoscuților. Iar la final au primit din partea primăriei pizza și suc. În a doua parte a zilei sărbătoare s-a mutat la biblioteca din comuna unde Corul din Filipeștii de Pădure dirijat de Elena Brătescu a interpretat cântece patriotice. Iar la final s-a servit tradiționala fasole cu cârnați și vin fiert.

Sursa foto/video facebook Laura Stanciu/Marusia Caraghiosu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195