Vinerea - ziua cu cele mai multe accidente grave produse in Prahova. Numarul acestora, insa, este in scadere - VIDEO

06 Feb 2018 18:56
Vinerea - ziua cu cele mai multe accidente grave produse in Prahova. Numarul acestora, insa, este in scadere - VIDEO
Potrivit bilantului de activitate al Politiei Prahova, numărul accidentelor rutiere grave a scăzut cu 16%, al persoanelor decedate în accidente cu 19%, iar cel al persoanelor rănite grav în accidente cu 17%. Aceeași tendință este vizibilă și comparativ cu anul 2016: accidente grave - 2,5%; persoane rănite grav - 9%; persoane decedate - 12%. Astfel, in anul 2016 au avut loc 355 de accidente grave soldate cu 82 de morti si 344 de raniti grav, asta in timp ce in anul 2017 s-au produs in Prahova 344 de accidente grave soldate cu 72 de morti si 322 de raniti grav.
Principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave au fost: traversarea neregulamentară, viteza neregulamentară, abateri ale bicicliştilor, neacordarea de prioritate pietonilor și neacordarea de prioritate altor vehicule.
Din analiza datelor statistice înregistrate în anul 2017, se poate observa că ziua din săptămână în care s-au produs cele mai multe accidente a fost vinerea - 68 (spre deosebire de perioada 2013-2016, în care ziua cu cele mai multe accidente a fost sâmbăta).
Pentru abaterile contravenționale constatate de polițiștii rutieri, au fost aplicate 79.305 sancțiuni, iar ca măsuri complementare au fost reținute 2.132 permise de conducere și s-au retras 837 certificate de înmatriculare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476