Viorica Dancila a anuntat la Ploiesti ca vrea sa renunte la constructia autostrazii Comarnic-Brasov in parteneriat public-privat si sa o realizeze doar din fonduri guvernamentale. Afla si ce le-a transmis premierul Romaniei primarilor

21 Jul 2019 16:04
Viorica Dancila a fost prezenta astazi la Ploiesti la ședința Comitetului Executiv PSD Prahova ce a avut loc la Palatul Culturii - Sala Marii Uniri. La eveniment au fost prezenti si Eugen Teodorovici, presedinte executiv PSD, Mihai Fifor, secretar general PSD si Toader Bogdan, presedinte PSD Prahova.
In cadrul conferintei de presa sustinuta la finalul sedintei, premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat ca intentioneaza sa renunte la la construcția autostrăzii Comarnic-Brașov în parteneriat public-privat (PPP) pentru a o realiza exclusiv din fonduri guvernamentale.

“După cum știți, Autostrada Comarnic-Brașov este în parteneriat public-privat. Am avut solicitări din partea unei societăți chinezo-turce. Eu am luat hotărârea, împreună cu colegii mei, să scoatem din parteneriat public-privat, iar în prima ședință de CSAT această autostradă să devină de importanță națională sau de infrastructură critică astfel încât să putem să demarăm cât mai repede lucrările la această autostradă”, a declarat premierul Romaniei, Viorica Dancila.

Totodata premierul Romaniei le-a transmis si un mesaj primarilor care au probleme in asigurarea cheltuielilor pana la finalul anului anuntandu-i, in primul rand, ca la finalul lunii va avea loc rectificarea de buget.

“Acest guvern a demostrat ca este un partener credibil pentru primarii din Romania. Daca ne gandim la cele doua programe PNDL1 si PNDL2 care au fost solicitate de aproape fiecare comunitate din Romania, indiferent de culoarea politica, aratam ca pe noi ne-a interesat foarte mult dezvoltarea comunitatiilor locale(...)Eu stiu ca mai sunt probleme, sunt probleme punctuale de multe ori, dar incercam sa rezolvam problemele pe care le au primarii”, a mai spus premierul Romanie, Viorica Dancila.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134