Viorica Dancila a anuntat la Ploiesti ca vrea sa renunte la constructia autostrazii Comarnic-Brasov in parteneriat public-privat si sa o realizeze doar din fonduri guvernamentale. Afla si ce le-a transmis premierul Romaniei primarilor

21 Jul 2019 16:04
Viorica Dancila a fost prezenta astazi la Ploiesti la ședința Comitetului Executiv PSD Prahova ce a avut loc la Palatul Culturii - Sala Marii Uniri. La eveniment au fost prezenti si Eugen Teodorovici, presedinte executiv PSD, Mihai Fifor, secretar general PSD si Toader Bogdan, presedinte PSD Prahova.
In cadrul conferintei de presa sustinuta la finalul sedintei, premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat ca intentioneaza sa renunte la la construcția autostrăzii Comarnic-Brașov în parteneriat public-privat (PPP) pentru a o realiza exclusiv din fonduri guvernamentale.

"După cum știți, Autostrada Comarnic-Brașov este în parteneriat public-privat. Am avut solicitări din partea unei societăți chinezo-turce. Eu am luat hotărârea, împreună cu colegii mei, să scoatem din parteneriat public-privat, iar în prima ședință de CSAT această autostradă să devină de importanță națională sau de infrastructură critică astfel încât să putem să demarăm cât mai repede lucrările la această autostradă", a declarat premierul Romaniei, Viorica Dancila.

Totodata premierul Romaniei le-a transmis si un mesaj primarilor care au probleme in asigurarea cheltuielilor pana la finalul anului anuntandu-i, in primul rand, ca la finalul lunii va avea loc rectificarea de buget.

"Acest guvern a demostrat ca este un partener credibil pentru primarii din Romania. Daca ne gandim la cele doua programe PNDL1 si PNDL2 care au fost solicitate de aproape fiecare comunitate din Romania, indiferent de culoarea politica, aratam ca pe noi ne-a interesat foarte mult dezvoltarea comunitatiilor locale(...)Eu stiu ca mai sunt probleme, sunt probleme punctuale de multe ori, dar incercam sa rezolvam problemele pe care le au primarii", a mai spus premierul Romanie, Viorica Dancila.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677