"Volei 4 life", turneu caritabil pe Valea Prahovei

23 Jun 2017 09:17
"Volei 4 life", turneu caritabil pe Valea Prahovei
Oameni cu suflet își răpesc din timpul liber pentru un scop nobil. Se întâmplă pe Valea Prahovei unde iubitorii de sport au organizat un turneu care are un scop caritabil: strângerea de fonduri pentru ajutarea unei tinere grav bolnave. În zilele de 24 și 25 iunie are loc turneul caritabil de volei: "Volei 4 life", în sălile de sport de la: "Colegiului Mihail Cantacuzino" Sinaia, Clubului Sportiv "Carpați" Sinaia, Bușteni și Comarnic. Banii care se vor strânge în urma competițiilor vor ajunge la o elevă a Școlii Gimnaziale "George Enescu" din Sinaia, care suferă de scifoză toracico-lombară. La acest turneu s-au înscris 26 de echipe din mai multe părți ale țării: București, Cluj, Vaslui, Reghin, Sibiu, Brașov, Sinaia, Suceava. “ Așteptăm toți iubitorii de volei să vină pentru a se simți bine. Mulțumim pe această cale, dlui director Calciu Adrian, fără ajutorul căruia nu ar fi fost posibilă această competiție, întrucât dumnealui a fost acela care a reunit toți iubitorii de volei la Sinaia”, au precizat organizatorii.

sursa foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8721 -0.0014
USD Dolarul SUA 4.0434 -0.0441
GBP Lira sterlina 5.3981 -0.0490
CHF Francul elvetian 4.4931 -0.0150
XAU Gramul de aur 237.9394 0.2818