"Volei 4 life", turneu caritabil pe Valea Prahovei

23 Jun 2017 09:17
"Volei 4 life", turneu caritabil pe Valea Prahovei
Oameni cu suflet își răpesc din timpul liber pentru un scop nobil. Se întâmplă pe Valea Prahovei unde iubitorii de sport au organizat un turneu care are un scop caritabil: strângerea de fonduri pentru ajutarea unei tinere grav bolnave. În zilele de 24 și 25 iunie are loc turneul caritabil de volei: "Volei 4 life", în sălile de sport de la: "Colegiului Mihail Cantacuzino" Sinaia, Clubului Sportiv "Carpați" Sinaia, Bușteni și Comarnic. Banii care se vor strânge în urma competițiilor vor ajunge la o elevă a Școlii Gimnaziale "George Enescu" din Sinaia, care suferă de scifoză toracico-lombară. La acest turneu s-au înscris 26 de echipe din mai multe părți ale țării: București, Cluj, Vaslui, Reghin, Sibiu, Brașov, Sinaia, Suceava. “ Așteptăm toți iubitorii de volei să vină pentru a se simți bine. Mulțumim pe această cale, dlui director Calciu Adrian, fără ajutorul căruia nu ar fi fost posibilă această competiție, întrucât dumnealui a fost acela care a reunit toți iubitorii de volei la Sinaia”, au precizat organizatorii.

sursa foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.0972 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.3220 -0.0225
CHF Francul elvetian 4.5132 -0.0096
XAU Gramul de aur 257.4245 0.2725