"Volei 4 life", turneu caritabil pe Valea Prahovei

23 Jun 2017 09:17
"Volei 4 life", turneu caritabil pe Valea Prahovei
Oameni cu suflet își răpesc din timpul liber pentru un scop nobil. Se întâmplă pe Valea Prahovei unde iubitorii de sport au organizat un turneu care are un scop caritabil: strângerea de fonduri pentru ajutarea unei tinere grav bolnave. În zilele de 24 și 25 iunie are loc turneul caritabil de volei: "Volei 4 life", în sălile de sport de la: "Colegiului Mihail Cantacuzino" Sinaia, Clubului Sportiv "Carpați" Sinaia, Bușteni și Comarnic. Banii care se vor strânge în urma competițiilor vor ajunge la o elevă a Școlii Gimnaziale "George Enescu" din Sinaia, care suferă de scifoză toracico-lombară. La acest turneu s-au înscris 26 de echipe din mai multe părți ale țării: București, Cluj, Vaslui, Reghin, Sibiu, Brașov, Sinaia, Suceava. “ Așteptăm toți iubitorii de volei să vină pentru a se simți bine. Mulțumim pe această cale, dlui director Calciu Adrian, fără ajutorul căruia nu ar fi fost posibilă această competiție, întrucât dumnealui a fost acela care a reunit toți iubitorii de volei la Sinaia”, au precizat organizatorii.

sursa foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8397 0.0032
USD Dolarul SUA 4.2964 0.0121
GBP Lira sterlina 5.3548 -0.0003
CHF Francul elvetian 4.5479 0.0012
XAU Gramul de aur 245.3126 0.7072