"Volei 4 life", turneu caritabil pe Valea Prahovei

23 Jun 2017 09:17
"Volei 4 life", turneu caritabil pe Valea Prahovei
Oameni cu suflet își răpesc din timpul liber pentru un scop nobil. Se întâmplă pe Valea Prahovei unde iubitorii de sport au organizat un turneu care are un scop caritabil: strângerea de fonduri pentru ajutarea unei tinere grav bolnave. În zilele de 24 și 25 iunie are loc turneul caritabil de volei: "Volei 4 life", în sălile de sport de la: "Colegiului Mihail Cantacuzino" Sinaia, Clubului Sportiv "Carpați" Sinaia, Bușteni și Comarnic. Banii care se vor strânge în urma competițiilor vor ajunge la o elevă a Școlii Gimnaziale "George Enescu" din Sinaia, care suferă de scifoză toracico-lombară. La acest turneu s-au înscris 26 de echipe din mai multe părți ale țării: București, Cluj, Vaslui, Reghin, Sibiu, Brașov, Sinaia, Suceava. “ Așteptăm toți iubitorii de volei să vină pentru a se simți bine. Mulțumim pe această cale, dlui director Calciu Adrian, fără ajutorul căruia nu ar fi fost posibilă această competiție, întrucât dumnealui a fost acela care a reunit toți iubitorii de volei la Sinaia”, au precizat organizatorii.

sursa foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8246 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.4133 0.0150
GBP Lira sterlina 5.4549 0.0319
CHF Francul elvetian 4.5646 0.0039
XAU Gramul de aur 226.3166 -1.0103