Vrei sa lucrezi in Jandarmerie? Si in Prahova se fac angajari

04 Jan 2018 10:39
Vrei sa lucrezi in Jandarmerie? Si in Prahova se fac angajari
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova cu sediul în municipiul Ploiești, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 257, județul Prahova organizează examen/concurs, în vederea ocupării prin încadrare din sursă externă a următoarelor posturi vacante:
1. ofiţer specialist II din cadrul Compartimentului Tehnologia Informației, Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, din rândul absolventilor de studii superioare în domeniu;
2. ofiţer specialist II din cadrul Structurii Financiar, din rândul absolventilor de studii superioare în domeniu;
3. subofițer din cadrul Structurii Financiar, din rândul absolventilor de studii medii în domeniu, conform următorului grafic:
- depunerea cererilor de înscriere la concurs : 03.01. - 12.01.2018, până la ora 16.00.
- depunerea dosarelor de recrutare în volum complet : 03.01.- 14.02.2018, până la ora 16.00.
4. personal contractual-electrician, din cadrul absolvenților de studii medii care dețin adeverință de electrician autorizat eliberată de A.N.R.E, minim tip B, minim gradul II;
5. personal contractual-electromecanic auto, din cadrul absolvenților de studii medii care dețin certificat de absolvire în specialitatea electromecanic auto sau curs de formare profesională cu certificat de calificare electromecanic auto, conform următorului grafic:
- depunerea cererilor de înscriere la concurs precum și a dosarelor de recrutare în volum complet : 16.01.2018, până la ora 16.00.
Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului pot fi obţinute de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, Serviciul Resurse Umane, cu sediul în municipiul Ploiești, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 257, județul Prahova, date de contact: telefon fix 0244.406.405/0244.406.412, de luni până vineri între orele 08.00-16.00.
Prezentul anunț este postat pe site-ul unității, www.jandarmeriaprahova.ro-secțiunea ,,Carieră” și afișat la avizierul unității.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000