Vrei sa lucrezi la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” Ploiești? Vezi conditiile

24 Oct 2017 09:30
Vrei sa lucrezi la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” Ploiești? Vezi conditiile
Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” Ploiești selecționează candidați în vederea participării la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne – SESIUNEA IANUARIE 2018.
Oferta educațională a celor 2 școli postliceale din subordinea Jandarmeriei Române este următoarea:
Școala militară de subofițeri jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani – 350 de locuri din care 3 pentru romi și 2 minorități.
Școala militară de subofițeri jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni – 350 de locuri din care 3 pentru romi și 2 minorități.

Pentru a participa la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale MAI, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții minime:
- să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți în cursul anului în care participă la concursul de admitere.
- să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat
- să aibă înălțimea de minimum 1,70 m bărbații și 1,65 femeile.

Cererile-tip de înscriere la sesiunea de admitere se vor ridica de la sediul Gruparii de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploiești, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr.257, județul Prahova,urmând a fi depuse de candidați până la data de 05.12.2017, în cursul programului de lucru luni – vineri în intervalul 08:00 – 16:00.

Relații suplimentare la telefon se pot obține la numerele de telefon fix 0244.406.011 int.24603 / mobil 0745.104.493 – compartiment resurse umane sau site-ul unității www.jandarmeriamobilă.ro – secțiunea carieră.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895