Weekend de sărbătoare la Băicoi. Au început zilele orașului! - GALERIE FOTO/VIDEO

26 May 2018 22:31
Ca în fiecare an, Primăria și Consiliul Local Băicoi au organizat Zilele Orașului. Astăzi, pe scena amplasata în centrul localității au urcat pe timpul zilei copiii din cadrul Clubului elevilor din Băicoi, iar spectacolul din această seară a început cu un recital susținut de Viorica și Ioniță de la Clejani. La deschiderea oficială au fost prezenți, alături de primarul Marius Constantin, și miniștrii Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu și autoritățile județene din Prahova.
Oamenii din Băicoi s-au adunat la petrecere în număr mare și s-au distrat pe cinste. Nu au lipsit micii, berea, friptura pe grătar, pastrama de oaie la ceaun cu mămăliguță, hamsiile prăjite, clătitele și gogoșile. Și pentru copiii au fost amenajate locuri de joacă. Invitații la spectacolele organizate anul acesta la Zilele orașului Băicoi sunt Direcția 5, Trupa Chihlimbar, Mădălina Cernat, Romică Țociu și Cornel Palade, Viorica și Ioniță de la Clejani, Jean de la Craiova, Cristian Rizescu și Schimbul 3 by Adrian Ordean. Petrecerea va continua și duminică la Băicoi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677