Winter Air Sport, adrenalina si provocare, incepe pe 21 februarie la Sinaia, cota 2000

11 Dec 2018 11:55
Winter Air Sport, adrenalina si provocare, incepe pe 21 februarie la Sinaia, cota 2000
Potrivit organizatorilor, Winter Air Sport va avea loc pe platoul Bucegi la o altitudine de 2000 m. Startul va fi lângă Cabana Dichiu şi se va ajunge la Babele pe la Cabana Piatra Arsă şi retur.
Vor fi SHORT RACE, o cursa de platou la vedere la care se va face o premiere separata pentru a avea sanse si cei cu snowboard , urmand ca cei care doresc pot sa continue in cursa Full Race de anduranta si FULL RACE, o cursa lunga in care vor fi si portiuni de ski tura. Traseul va fi prevăzut cu mai multe check pointuri care trebuiesc bifate pentru a ajunge la final. Va fi o cursa lunga cu premii separate fata de Short Race.
Ambele curse au start comun.
Competiția se va desfășură indiferent de condițiile meteorologice, ceea ce permite participanţilor să-și demonstreze abilitățile în condiţii de vânt variate precum şi vreme rea.
Regulament KITE RACE: toţi participanţii trebuie să aiba experienţă în snowkiting şi să se afle într-o condiţie fizică adecvată.Înscrierea se va face completând declaraţia pe proprie răspundere.
Taxa de inscriere 65 ron
Pe parcursul dăfaşurării concursului participanţii pot întâlni diferite tipuri de zăpadă, vizibilitate diferită de la o zonă la alta şi obstacole cum ar fi stânci, jnepeniş. Pentru aceasta este necesar ca participanţii să aibe asupra lor echipament cum ar fi: kite, ski de tură sau splitboard, haină pentru intemperii, telefon (recomandat baterie externă) sau staţie radio pentru a anunţa eventuale probleme.
Aflati mai multe multe pe: http://was.kite-shop.ro/regulament/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
L-ati gasit tocmai pe descalificatul nepot al Regelui Mihai chiar de catre acesta pentru lipsa caracterului moral si a lipsei de modestie si chibzuinta atat de necesare pentru a reprezenta casa regala????Exprincipele nu mai are nicio ,,valoare,, oficiala! A avut calitatea de Principe dar a terfelit-o in intimitati degradante si dezonorante cu bicicliste si prin actiunea grobiana de tentativa de violare de domiciliu si agresiune la locuinta bunicului sau.Faptul ca are o consoarta nu schimba cu nimic calitatea lui morala,dimpotriva,dezvaluie ca si cea a consoartei e la fel.
Buna am vazut înscriere și sunt și eu interesat și asi vrea sa mă înscriu și eu ce trebuie sa fac ?
Frumos din partea d-nului primar Marius Constantin care are grija si de persoanele nevoiase din Baicoi mai ales ca totul se face din fonduri personale.Tineti-o tot asa domnule primar pentru ca sunteti pe drumul cel bun.
eu vroiam sa stiu cat e spaga? ca sigur asa merge.
Pana cand se pot face înscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6495 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0769 -0.0127
GBP Lira sterlina 5.1788 -0.0340
CHF Francul elvetian 4.1190 0.0054
XAU Gramul de aur 163.4400 0.2694