Winter Air Sport, adrenalina si provocare, incepe pe 21 februarie la Sinaia, cota 2000

20 Feb 2018 10:15
Winter Air Sport, adrenalina si provocare, incepe pe 21 februarie la Sinaia, cota 2000
Potrivit organizatorilor, Winter Air Sport va avea loc pe platoul Bucegi la o altitudine de 2000 m. Startul va fi lângă Cabana Dichiu şi se va ajunge la Babele pe la Cabana Piatra Arsă şi retur.
Vor fi SHORT RACE, o cursa de platou la vedere la care se va face o premiere separata pentru a avea sanse si cei cu snowboard , urmand ca cei care doresc pot sa continue in cursa Full Race de anduranta si FULL RACE, o cursa lunga in care vor fi si portiuni de ski tura. Traseul va fi prevăzut cu mai multe check pointuri care trebuiesc bifate pentru a ajunge la final. Va fi o cursa lunga cu premii separate fata de Short Race.
Ambele curse au start comun.
Competiția se va desfășură indiferent de condițiile meteorologice, ceea ce permite participanţilor să-și demonstreze abilitățile în condiţii de vânt variate precum şi vreme rea.
Regulament KITE RACE: toţi participanţii trebuie să aiba experienţă în snowkiting şi să se afle într-o condiţie fizică adecvată.Înscrierea se va face completând declaraţia pe proprie răspundere.
Taxa de inscriere 65 ron
Pe parcursul dăfaşurării concursului participanţii pot întâlni diferite tipuri de zăpadă, vizibilitate diferită de la o zonă la alta şi obstacole cum ar fi stânci, jnepeniş. Pentru aceasta este necesar ca participanţii să aibe asupra lor echipament cum ar fi: kite, ski de tură sau splitboard, haină pentru intemperii, telefon (recomandat baterie externă) sau staţie radio pentru a anunţa eventuale probleme.
Aflati mai multe multe pe: http://was.kite-shop.ro/regulament/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7509 -0.0049
USD Dolarul SUA 4.1988 0.0230
GBP Lira sterlina 5.5172 0.0325
CHF Francul elvetian 4.2187 0.0176
XAU Gramul de aur 177.1757 0.5129