Winter Air Sport, adrenalina si provocare, incepe pe 21 februarie la Sinaia, cota 2000

20 Feb 2018 10:15
Winter Air Sport, adrenalina si provocare, incepe pe 21 februarie la Sinaia, cota 2000
Potrivit organizatorilor, Winter Air Sport va avea loc pe platoul Bucegi la o altitudine de 2000 m. Startul va fi lângă Cabana Dichiu şi se va ajunge la Babele pe la Cabana Piatra Arsă şi retur.
Vor fi SHORT RACE, o cursa de platou la vedere la care se va face o premiere separata pentru a avea sanse si cei cu snowboard , urmand ca cei care doresc pot sa continue in cursa Full Race de anduranta si FULL RACE, o cursa lunga in care vor fi si portiuni de ski tura. Traseul va fi prevăzut cu mai multe check pointuri care trebuiesc bifate pentru a ajunge la final. Va fi o cursa lunga cu premii separate fata de Short Race.
Ambele curse au start comun.
Competiția se va desfășură indiferent de condițiile meteorologice, ceea ce permite participanţilor să-și demonstreze abilitățile în condiţii de vânt variate precum şi vreme rea.
Regulament KITE RACE: toţi participanţii trebuie să aiba experienţă în snowkiting şi să se afle într-o condiţie fizică adecvată.Înscrierea se va face completând declaraţia pe proprie răspundere.
Taxa de inscriere 65 ron
Pe parcursul dăfaşurării concursului participanţii pot întâlni diferite tipuri de zăpadă, vizibilitate diferită de la o zonă la alta şi obstacole cum ar fi stânci, jnepeniş. Pentru aceasta este necesar ca participanţii să aibe asupra lor echipament cum ar fi: kite, ski de tură sau splitboard, haină pentru intemperii, telefon (recomandat baterie externă) sau staţie radio pentru a anunţa eventuale probleme.
Aflati mai multe multe pe: http://was.kite-shop.ro/regulament/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
doresc programare am 69 ani
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000