Winter Air Sport, adrenalina si provocare, incepe pe 21 februarie la Sinaia, cota 2000

19 Jun 2018 10:09
Winter Air Sport, adrenalina si provocare, incepe pe 21 februarie la Sinaia, cota 2000
Potrivit organizatorilor, Winter Air Sport va avea loc pe platoul Bucegi la o altitudine de 2000 m. Startul va fi lângă Cabana Dichiu şi se va ajunge la Babele pe la Cabana Piatra Arsă şi retur.
Vor fi SHORT RACE, o cursa de platou la vedere la care se va face o premiere separata pentru a avea sanse si cei cu snowboard , urmand ca cei care doresc pot sa continue in cursa Full Race de anduranta si FULL RACE, o cursa lunga in care vor fi si portiuni de ski tura. Traseul va fi prevăzut cu mai multe check pointuri care trebuiesc bifate pentru a ajunge la final. Va fi o cursa lunga cu premii separate fata de Short Race.
Ambele curse au start comun.
Competiția se va desfășură indiferent de condițiile meteorologice, ceea ce permite participanţilor să-și demonstreze abilitățile în condiţii de vânt variate precum şi vreme rea.
Regulament KITE RACE: toţi participanţii trebuie să aiba experienţă în snowkiting şi să se afle într-o condiţie fizică adecvată.Înscrierea se va face completând declaraţia pe proprie răspundere.
Taxa de inscriere 65 ron
Pe parcursul dăfaşurării concursului participanţii pot întâlni diferite tipuri de zăpadă, vizibilitate diferită de la o zonă la alta şi obstacole cum ar fi stânci, jnepeniş. Pentru aceasta este necesar ca participanţii să aibe asupra lor echipament cum ar fi: kite, ski de tură sau splitboard, haină pentru intemperii, telefon (recomandat baterie externă) sau staţie radio pentru a anunţa eventuale probleme.
Aflati mai multe multe pe: http://was.kite-shop.ro/regulament/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna seara,cand incep inscrierile?
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Curs valutar
EUR Euro 4.6587 0.0001
USD Dolarul SUA 3.9497 -0.0021
GBP Lira sterlina 5.2940 0.0103
CHF Francul elvetian 4.0139 0.0072
XAU Gramul de aur 164.8718 0.2994