Workshop gratuit dedicat parintilor copiilor cu autism, la Ploiești

16 Aug 2018 20:26
Workshop gratuit dedicat parintilor copiilor cu autism, la Ploiești
Asociatia Curcubeul Autismului Prahova organizeaza in parteneriat cu DGASPC Prahova, in data de 04.08.2017 între orele 15-18 un workshop gratuit dedicat parintilor copiilor cu tulburări din spectru autist din judetul Prahova. Cursul va fi sustinut de psiholog Mihaela Gheorlan, cu experienta in lucrul cu copiii cu cerinte educationale speciale. Temele abordate sunt: Dezvoltarea limbajului si a comunicarii la copiii cu autism si dificultatile senzoriale ale acestora. Locatia: Centrul "Ciresarii" din Ploiesti.

Sursa: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587