Zeci de animale și păsări, abandonate într-o autoutilitară

02 Apr 2018 14:08
Zeci de animale și păsări, abandonate într-o autoutilitară
30 animale și păsări (19 câini, 9 iepuri și 2 păsări de curte) au fost descoperite astăzi, în urma unei sesizări. Un echipaj al Politiei Locale a gasit animalele abandonate într-o autoutilitară care se afla de câteva zile într-o parcare situată pe Șoseaua Nordului din municipiul Ploiești.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au identificat autorul faptei, un barbat în vârstă de 44 ani, domiciliat în Boldești-Scăeni, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 228/2006.
S-a solicitat prezența la fața locului și a reprezentanților Direcției Sanitar Veterinare Prahova, iar animalele și păsările au fost preluate pentru acordarea de îngrijiri medicale și hrană de către personalul de specialitate din cadrul Administrației Parcului ”C. Stere” Bucov.
foto Politia Locala Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923