Zi specială pentru absolvenții claselor terminale de gimnaziu și liceu, din Comarnic!

03 Jul 2020 14:30
După finalizarea celor doua examene naționale extrem de importante în viața oricărui elev: Evaluarea Naționala și Bacalaureatul, școlarii din Comarnic au fost premiați astăzi. Festivitatea a fost însă una atipică, iar părinții nu au fost prezenți.
*In primul rând, absolvenții claselor VIII-a și a XII-a au primit de la profesorii lor un cadou de neprețuit: posibilitatea de a-și lua rămas bun de la colegi, școală și dascăli, după 3 luni și jumătate de izolare cauzată de pandemia de Coronavirus.
În al doilea rând, și-au primit meritele pentru rezultatele lor școlare obținute în cei 4 ani de ciclu gimnazial sau liceal, în aplauzele colegilor și ale profesorilor care le-au călăuzit pașii*, a menționat Primăria Comarnic.
foto Primăria Comarnic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8375 0.0016
USD Dolarul SUA 4.0949 0.0198
GBP Lira sterlina 5.3607 -0.0072
CHF Francul elvetian 4.4794 -0.0110
XAU Gramul de aur 271.0003 2.5291