Ziua Crucii Roșii, sărbătorită la Palatul Elisabeta

04 Jul 2017 10:52
Ziua Crucii Roșii, sărbătorită la Palatul Elisabeta
Marti, 4 iulie, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, Presedintele Crucii Rosii Romane va gazdui in gradina Palatului Elisabeta aniversarea a 141 de ani de activitate umanitara neintrerupta a Crucii Rosii Romane. Cu aceasta ocazie vor lua cuvantul Alteta Sa Regala si domnul Ioan Silviu Lefter, Directorul Crucii Rosii Romane. Vor lua parte la eveniment sute de voluntari, reprezentanti ai corpului diplomatic, ai administratiei prezidentiale, ai institutiilor statului si ai societatii civile, parteneri si prieteni ai Crucii Rosii. In fiecare an, la nivel national, Crucea Rosie Romana sprijina peste 500 000 de persoane, prin intermediul filialelor si subfilialelor cu ajutorul celor 5600 de voluntari si 340 de angajati. Crucea Rosie Romana a continuat si in 2017 la cresterea capacitatii de rezilienta, procesul de perfectionare a personalului si voluntarilor precum si implementarea sutelor de programe si campanii de educatie in comunitatile locale adaptate nevoilor acestora.
Mii de oameni aflati in situatii sociale dificile cauzate de situatia economica sau de dezastre au primit sprijin major din partea membrilor celor 47 de filiale ale Crucii Rosii, care lucreaza cu responsabilitate si daruire.
De la caravana mobila de donare de sange si acordarea serviciilor medicale de ingrijire la domiciliu la pregatirea si interventia in situatii de urgenta si dezastre, Cruce Rosie Romana ofera sprijin umanitar prin devotamentul si implicarea voluntarilor sai, atat de importante pentru indeplinirea misiunii organizatiei.
In contiuare, Crucea Rosie Romana isi propune sa contribuie cat mai mult la ajutorarea populatiei.

Sursa foto: http://www.crucearosie.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671