Ziua Crucii Roșii, sărbătorită la Palatul Elisabeta

04 Jul 2017 10:52
Ziua Crucii Roșii, sărbătorită la Palatul Elisabeta
Marti, 4 iulie, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, Presedintele Crucii Rosii Romane va gazdui in gradina Palatului Elisabeta aniversarea a 141 de ani de activitate umanitara neintrerupta a Crucii Rosii Romane. Cu aceasta ocazie vor lua cuvantul Alteta Sa Regala si domnul Ioan Silviu Lefter, Directorul Crucii Rosii Romane. Vor lua parte la eveniment sute de voluntari, reprezentanti ai corpului diplomatic, ai administratiei prezidentiale, ai institutiilor statului si ai societatii civile, parteneri si prieteni ai Crucii Rosii. In fiecare an, la nivel national, Crucea Rosie Romana sprijina peste 500 000 de persoane, prin intermediul filialelor si subfilialelor cu ajutorul celor 5600 de voluntari si 340 de angajati. Crucea Rosie Romana a continuat si in 2017 la cresterea capacitatii de rezilienta, procesul de perfectionare a personalului si voluntarilor precum si implementarea sutelor de programe si campanii de educatie in comunitatile locale adaptate nevoilor acestora.
Mii de oameni aflati in situatii sociale dificile cauzate de situatia economica sau de dezastre au primit sprijin major din partea membrilor celor 47 de filiale ale Crucii Rosii, care lucreaza cu responsabilitate si daruire.
De la caravana mobila de donare de sange si acordarea serviciilor medicale de ingrijire la domiciliu la pregatirea si interventia in situatii de urgenta si dezastre, Cruce Rosie Romana ofera sprijin umanitar prin devotamentul si implicarea voluntarilor sai, atat de importante pentru indeplinirea misiunii organizatiei.
In contiuare, Crucea Rosie Romana isi propune sa contribuie cat mai mult la ajutorarea populatiei.

Sursa foto: http://www.crucearosie.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8590 0.0007
USD Dolarul SUA 4.1404 0.0180
GBP Lira sterlina 5.2910 -0.0027
CHF Francul elvetian 4.5183 0.0126
XAU Gramul de aur 253.3349 -2.4627