Ziua Eroilor a fost sărbătorită așa cum se cuvine și la Filipeștii de Pădure - VIDEO/FOTO

14 Aug 2018 20:12
Ziua Eroilor a fost sărbătorita așa cum se cuvine și în comuna prahoveana Filipeștii de Pădure. Primăria și Consiliul Local Filipeștii de Pădure în parteneriat cu Biblioteca Comunală, elevii din localitate și reprezentanți ai Parohiei au marcat astăzi Înălțarea Domnului Iisus Hristos și au adus un omagiu eroilor neamului printr-o festivitate plină de culoare. Ceremonia, ce a avut loc la Monumentul Eroilor din localitate, a început printr-o slujbă oficiată de preoții din comună fiind urmată de discursul primarului. Apoi, îmbrăcați în costume populare, copiii au intonat Imnul României, au recitat poezii, au cântat și au dansat. În ciuda vremii capricioase, la manifestare au participat copii, părinții acestora, enoriașii care ieșiseră de la slujba de înălțarea Domnului, dar și simpli trecători care s-au oprit pentru a sărbători împreună ziua de astăzi. La final, au fost impartite pachete si coliva din partea celor de la biserica, iar autoritatile au depus coroane de flori la monumentele din localitate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587