Ziua Eroilor a fost sărbătorită așa cum se cuvine și la Filipeștii de Pădure - VIDEO/FOTO

25 May 2018 12:05
Ziua Eroilor a fost sărbătorita așa cum se cuvine și în comuna prahoveana Filipeștii de Pădure. Primăria și Consiliul Local Filipeștii de Pădure în parteneriat cu Biblioteca Comunală, elevii din localitate și reprezentanți ai Parohiei au marcat astăzi Înălțarea Domnului Iisus Hristos și au adus un omagiu eroilor neamului printr-o festivitate plină de culoare. Ceremonia, ce a avut loc la Monumentul Eroilor din localitate, a început printr-o slujbă oficiată de preoții din comună fiind urmată de discursul primarului. Apoi, îmbrăcați în costume populare, copiii au intonat Imnul României, au recitat poezii, au cântat și au dansat. În ciuda vremii capricioase, la manifestare au participat copii, părinții acestora, enoriașii care ieșiseră de la slujba de înălțarea Domnului, dar și simpli trecători care s-au oprit pentru a sărbători împreună ziua de astăzi. La final, au fost impartite pachete si coliva din partea celor de la biserica, iar autoritatile au depus coroane de flori la monumentele din localitate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Buna ziua! As dori un tort cu cifra 20, pentru 14 MAI, marime medie, daca se poate. As dori sa imi spuneti cate kg are si cat costa kg. Multumesc!
Curs valutar
EUR Euro 4.6283 -0.0006
USD Dolarul SUA 3.8797 0.0157
GBP Lira sterlina 5.2609 0.0127
CHF Francul elvetian 3.8800 0.0157
XAU Gramul de aur 163.4611 -0.5369