Ziua Europei, marcata la Ploiesti - FOTO

09 May 2021 12:47
Primăria Municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremonii militare și religioase prilejuite de sărbătorirea “Zilei Europei”, “Zilei Independenței de Stat a României”, “Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial”, astăzi, la Monumentul Vânătorilor, de la Gara de Sud, începând cu ora 11.00.

La manifestările amintite au participat viceprimarul municipiului Ploieşti, doamna Magdalena Trofin, oficialități locale și județene, precum și personal militar.
Debutul acțiunii a inclus salutul Drapelului de luptă, intonarea Imnului de Stat al României și a Imnului Uniunii Europene.

Ulterior, s-a oficiat și un scurt serviciu religios. Reprezentanții municipiului Ploiești și ai județului Prahova au susţinut alocuțiuni, iar în finalul activității s-au depus jerbe, coroane și buchete de flori în memoria eroilor țării noastre.

Pentru a celebra Ziua Europei, Primăria Municipiului Ploiești a decorat clădirea, în care își desfășoară activitatea, cu un mesh care reprezintă simbolic unitatea comunității europene.

Totodată, pentru a marca importanța Zilei Europei, Primăria Municipiului Ploiești şi Filarmonica “Paul Constantinescu” au pregătit pentru ploieșteni un moment dedicat popoarelor europene, desfăşurat de la ora 12.00, pe Bulevardul Independenţei, zona foişor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677