Ziua Limbii Române va fi marcată și la Ploiești

28 Aug 2017 13:59
Ziua Limbii Române va fi marcată și la Ploiești
Casa de Cultură "Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploiești va marca Ziua Limbii Române printr-o serie de evenimente care se vor desfășura pe tot parcursul zilei de 31 august 2017. De la ora 10.00, reprezentanții Casei de Cultură "Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploiești, împreună cu mai mulți elevi ploieșteni, vor organiza o "caravană lirică" în cadrul căreia vor recita și vor depune flori la statuile scriitorilor I.L. Caragiale, Constantin Dobrogeanu-Gherea, Nichita Stănescu și Mihai Eminescu.
Ziua se va încheia cu o serată care va avea loc la Muzeul Județean de Artă Prahova "Ion Ionescu-Quintus" Ploiești, începând cu ora 17.00. În deschiderea evenimentului se va desfășura programul de recitări "Patria mea este limba română", coordonat de prof. Mădălina Paula Ștefan.
Serata va continua cu lansarea cărții "Academicienii Prahovei", scrisă de prof. univ. dr. Ion Șt. Baicu, volum apărut în 2017, sub egida Casei de Cultură "Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploiești. La finalul evenimentului va avea loc o sesiune de autografe.

Sursa foto: minunat.eu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731