Ziua Mondială a Animalelor a fost sărbătorită de copiii din Băicoi. La acțiune a participat și primarul orașului

04 Oct 2017 20:29
Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială Liliești au participat astăzi la o acțiune inedită organizată de Biroul Cultură Biblioteca Sport al Primăriei Băicoi. Copiii au marcat Ziua Mondială a Animalelor . Ei au aflat mai multe despre semnificația zilei, despre “tainele din lumea animalelor” și despre prietenii lor necuvântătoare. Totodată, elevii au realizat planșe cu animășuțele preferate. Potrivit organizatorilor, “punctul culminant al activitatii a fost in monentul in care Domnul Primar al Orasului Baicoi, Marius Ioan Constantin a sosit ca invitat din partea Administratiei Locale, dar si ca participant activ prin prisma meseriei dumnealui, tinandu-le copiilor o lectie deschisa despre animale de altfel emotionanta.Copiii au savurat continutul activitatii pentru ca a fost explicat de un iubitor de oameni si animale. Ii multumesc personal Domnului primar pentru implicare si sustinere si pe aceasta cale tin sa-i urez din suflet un calduros La multi ani in viata si-n Primarie!” este mesajul postat de reprezentanții Bibliotecii Orășenești pe o rețea de socializare.
Ziua internațională a animalelor (World Animal Day) este sărbătorită în fiecare an la 4 octombrie. Rostul ei este de a promova drepturile și bunăstarea tuturor animalelor, fie ele cu stăpân sau fără, sălbatice sau domestice.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895