Ziua Națională a României va fi sărbătorită, în Ploiești, începând cu ora 12

27 Nov 2020 14:53
Ziua Națională a României va fi sărbătorită, în Ploiești, începând cu ora 12
Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești informează comunitatea locală că a intervenit o modificare în ceea ce privește ora de începere a activităților organizate cu prilejul Zilei Naționale a României, în data de 1 decembrie 2020.
"Ministerul Apărării Naționale a informat recent că, în toată țara, intervalul orar de desfășurare a acțiunilor privind organizarea și desfășurarea ceremoniei militare, în contextul sărbătoririi Zilei Naționale a României, în data de 1 decembrie 2020, va fi între orele 12.00-12.30. Precizăm că, inițial, la nivelul municipiului nostru, se stabilise ora 11.00, ca timp pentru demararea acțiunilor respective", arată Primăria Ploiești.
Astfel, ceremonia militară și manifestările artistice dedicate Zilei Naționale a României, în Municipiul Ploiești, se vor desfășura în zona din fața Catedralei "Sf. Ioan Botezătorul" (Piața Eroilor), în data de 1 decembrie 2020, începând cu ora 12.00, iar la acestea vor participa oficialități locale, parlamentari ai județului Prahova, personal militar.
Cu acest prilej vor avea loc salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului de Stat al României și se va oficia un serviciu religios. Reprezentanții municipiului Ploiești și ai județului Prahova vor susține alocuțiuni, iar, în finalul acțiunii, se vor depune coroane de flori în memoria eroilor țării noastre.
Adunările publice se pot organiza cu maxim 100 de persoane, în contextul pandemic actual, iar manifestările publice se desfășoară cu o serie de restricții.
Pentru buna desfășurare a acestor activități, s-a decis oprirea circulației pe tronsonul intersecția strada Vasile Milea " Bulevardul Republicii și giratoriul de la Catedrala "Sf. Ioan Botezătorul", în ziua de 1 decembrie 2020, în intervalul orar 11.30 " 12.45.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677