Ziua Portilor Deschise la Aerodromul Strejnic unde vor avea loc si Campionatele Europene si Cupa Mondiala de Parasutism

17 Aug 2019 08:44
Ziua Portilor Deschise la Aerodromul Strejnic unde vor avea loc si Campionatele Europene si Cupa Mondiala de Parasutism
Potrivit ziarulprahova.ro, “pentru cei pasionaţi de avioane, dar şi de saltul cu paraşuta, ziua de sămbată, 17 august, poate fi considerată o adevărată şansă, mai ales că vine în completarea minivacanţei de Sf. Maria. Aeroclubul României a anunţat că organizează în Prahova “Ziua porţilor deschise la Aerodromul din Strejnic”. Aflat la mică distanţă de Ploieşti, Aerodromul din Strejnic devine, de fiecare dată când sunt organizate competiţii sau demonstraţii aviatice, un adevărat magnet pentru împătimiţii zborului, fie că este vorba despre adulţi, fie despre copii. Este de așteptat ca la fel să se întâmple şi mâine, când organizatorii au anunţat demonstraţii aeriene care vor fi executate de cei mai cunoscuţi “specialişti în domeniu”, pe afişul evenimentului anunţat figurând: Hawks of Romania, Blue Wings Romania, White Wings.
Trebuie menţionat însă că Aerodromul din Strejnic îşi va deschide porţile mâine pentru publicul larg ca un fel de avanpremieră a unui eveniment pe care urmează să-l găzduiască această unitate teritorială a Aeroclubului României până pe data de 21 august. Este vorba despre Campionatele Europene şi Cupa Mondială de Paraşutism, considerate ca fiind un eveniment de talie mondială în paraşutism, la care sunt aşteptaţi participanţi atât din România, cât şi din Belarus, Republica Cehă, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda, Qatar, Rusia şi Statele Unite ale Americii.
Cititi mai mult pe ziarulprahova.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Il cunosteam . Il cheama Gigi si sta in cartierul Zamora. Mergeam des cu familia in Busteni. Avea probleme. Divort , sanatate si cred ca " s a rezolvat". Dumnezeu sa il ierte.
Jeguri proaste . Pentru o durere simpla un om , o familie va fi tarata prin tribunale .Va fi penalizat acel om ca a parasit locul accidentului si va primi pedeapsa cu suspendare daca nu are antecedente . Romanii nu stiu asta de imbecili ce sunt si traiesc pe alta planeta , comunista si jegoasa cu placerea de a-si face rau unul altuia . Acel om va fi patat toata viata , poate pierde si locul de munca pentru o asistenta proasta . . Nu mai aveti creiere deloc cacu sunt in telefoane si gadgeturi
Doresc programare pentru schimbare CI azi, 21.01.2020
se vede clar ca soferul nici nu a simtit ca prostul ala cu caruta a intrat ca tampitul in camion,vinovat e caruta suta la suta
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Curs valutar
EUR Euro 4.7790 0.0004
USD Dolarul SUA 4.3101 0.0006
GBP Lira sterlina 5.6586 0.0291
CHF Francul elvetian 4.4487 0.0109
XAU Gramul de aur 215.3851 -0.5880