Ziua Portilor Deschise la Aerodromul Strejnic unde vor avea loc si Campionatele Europene si Cupa Mondiala de Parasutism

17 Aug 2019 08:44
Ziua Portilor Deschise la Aerodromul Strejnic unde vor avea loc si Campionatele Europene si Cupa Mondiala de Parasutism
Potrivit ziarulprahova.ro, “pentru cei pasionaţi de avioane, dar şi de saltul cu paraşuta, ziua de sămbată, 17 august, poate fi considerată o adevărată şansă, mai ales că vine în completarea minivacanţei de Sf. Maria. Aeroclubul României a anunţat că organizează în Prahova “Ziua porţilor deschise la Aerodromul din Strejnic”. Aflat la mică distanţă de Ploieşti, Aerodromul din Strejnic devine, de fiecare dată când sunt organizate competiţii sau demonstraţii aviatice, un adevărat magnet pentru împătimiţii zborului, fie că este vorba despre adulţi, fie despre copii. Este de așteptat ca la fel să se întâmple şi mâine, când organizatorii au anunţat demonstraţii aeriene care vor fi executate de cei mai cunoscuţi “specialişti în domeniu”, pe afişul evenimentului anunţat figurând: Hawks of Romania, Blue Wings Romania, White Wings.
Trebuie menţionat însă că Aerodromul din Strejnic îşi va deschide porţile mâine pentru publicul larg ca un fel de avanpremieră a unui eveniment pe care urmează să-l găzduiască această unitate teritorială a Aeroclubului României până pe data de 21 august. Este vorba despre Campionatele Europene şi Cupa Mondială de Paraşutism, considerate ca fiind un eveniment de talie mondială în paraşutism, la care sunt aşteptaţi participanţi atât din România, cât şi din Belarus, Republica Cehă, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda, Qatar, Rusia şi Statele Unite ale Americii.
Cititi mai mult pe ziarulprahova.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Contantin Ilie Iată cum se împlinește istoria ! Vezi „Păuleștii din Prahova, Repere monografice, amintiri” autor Constantin Ilie, editura Socieratea Culturală „ Ploiești Mileniul III„ .ediția 2012 p 38 și ediția 2016, p.42,
Bravooo! Felicitari!
Asta se întâmplă datorită faptului că nu avem cale de acces și pasaj subteran dinspre Poienarii Rali, zilnic navetiștii sunt nevoiți să traverseze peste Calea ferată uneori și chiar foarte des prin trenul de marfa garat la liniile 4 și 5 și chiar pe sub tren că sa poată ajunge la linia 1 și 3
Mai este disponibil postul de contabil?
Buna ziua, ma bucur sa aud despre orice masuri luate impotriva poluarii, dar problema de baza in judetul dumneavoastra este LIPSA PASARELELOR PE DRUMUL NATIONAL CARE STRABATE VALEA PRAHOVEI si care duce la blocarea timp de ore a autovehicolelor in localitati precum Breaza, Comarnic, Sinaia, Azuga sau Busteni! Daca ati construi aceste PASARELE pentru a inlocui trecerile de pietoni, masinile ar trece mai repede iar indicele de poluare ar scadea simtitor (stiut fiind ca emanatiile de gaze toxice sunt mai mari cand masinile stationeaza si pornesc incontinuu, in loc de a se deplasa cu viteza). PUNETI ODATA PASARELE PE DRUMUL NATIONAL CARE TRAVERSEAZA VALEA PRAHOVEI! O intreaga Romanie v-ar multumi!
Curs valutar
EUR Euro 4.7354 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.2654 -0.0292
GBP Lira sterlina 5.3123 0.0186
CHF Francul elvetian 4.3212 -0.0151
XAU Gramul de aur 206.5613 -1.1509