Ziua Porților Deschise la Școala de Pompieri din Boldești. Copiii au fost pompieri pentru o zi (GALERIE FOTO)

07 Jun 2017 12:42
Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești a a fost astazi, 7 iunie, invadata de copii. Unitatea a organizat Ziua Porților Deschise sprijinind astfel Programul Școala Altfel, derulat de Ministerul Educației Naționale.
Cu această ocazie, vizitatorii au putut participa la mai multe activități practice. Reprezentanții școlii le-au prezentat tehnica de intervenție, dar exerciții demonstrative de stingere a unui incendiu, labirintul de salvare a victimelor din condiții ostile și exerciții de acordare a primului ajutor de bază.
Entuziasmul elevilor s-a văzut pe timpul demonstrațiilor făcute, atunci când le-a fost arătat cum se stinge un incendiu în care au fost direct implicați.
Bucuria uriașă a venit în momentul în care aceștia au fost plimbați prin curtea instituției cu mașinile de intervenție.
După terminarea activității, majoritatea au plecat cu convingerea că atunci când vor crește mari vor deveni pompieri.
Activitățile dedicate copiilor vor continua pe tot parcursul anului.

Sursa foto: Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești

COMENTARII

64x64

viorela nicolescu sava

Sunt mandra

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677