Ziua si ilegalitatea. Alti prahoveni prinsi la taiat de lemne

06 Nov 2017 20:05
O patrula din cadrul INSPECTORATULUI DE JANDARMI JUDETEAN PRAHOVA a surprins o persona de sex masculin, pe raza localitatii DITESTI, in timp ce transporta cu ajutorul unui atelaj hipo, material lemnos, specia salcam, fara a poseda documente de provenienta si transport. Barbatul a fost amendat cu 5000 de lei. Pe raza fondului forestier Măgureni, zona Seaca, jandarmii au identificat un barbat de 75 ani, domiciliat în Măgureni care transporta prin metoda târâșului trei arbori din specia gorun,in cantitate de 0,598 mc. Acesta a primit o amenda in valoare de 2000 lei . Astazi, tot in aceeasi zona a fost surprins in flagrant numitul B.A de 24 ani domiciliat in Magureni in timp ce tăia mai multe specii de arbori. La fata locului au fost identificate 31cioate de mai multe specii ( 17 gorun, 11 carpen, 3 alun) in valoare de 1827,39 lei cu TVA, in urma cubajului rezultand un volum de 1,300 mc. Acestuia i au fost întocmite acte premergătoare privind infractiunea de ,,tăiere ilegală de arbori,, din FFN, și ca măsură complementară i s-au confiscat motofierastraul și materialul lemnos.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237