Ziua si ilegalitatea. Alti prahoveni prinsi la taiat de lemne

06 Nov 2017 20:05
O patrula din cadrul INSPECTORATULUI DE JANDARMI JUDETEAN PRAHOVA a surprins o persona de sex masculin, pe raza localitatii DITESTI, in timp ce transporta cu ajutorul unui atelaj hipo, material lemnos, specia salcam, fara a poseda documente de provenienta si transport. Barbatul a fost amendat cu 5000 de lei. Pe raza fondului forestier Măgureni, zona Seaca, jandarmii au identificat un barbat de 75 ani, domiciliat în Măgureni care transporta prin metoda târâșului trei arbori din specia gorun,in cantitate de 0,598 mc. Acesta a primit o amenda in valoare de 2000 lei . Astazi, tot in aceeasi zona a fost surprins in flagrant numitul B.A de 24 ani domiciliat in Magureni in timp ce tăia mai multe specii de arbori. La fata locului au fost identificate 31cioate de mai multe specii ( 17 gorun, 11 carpen, 3 alun) in valoare de 1827,39 lei cu TVA, in urma cubajului rezultand un volum de 1,300 mc. Acestuia i au fost întocmite acte premergătoare privind infractiunea de ,,tăiere ilegală de arbori,, din FFN, și ca măsură complementară i s-au confiscat motofierastraul și materialul lemnos.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366