Ziua veternarilor de razboi a fost marcata si la Busteni

28 Apr 2018 09:44
Ziua veternarilor de razboi a fost marcata si la Busteni
Si Primăria orașului Bușteni a marcat Ziua veternarilor de razboi, eveniment cu adânci semnificaţii istorice şi patriotice. Alaturi de autoritati au fost si militarii de la Batalionul 21 Vânători de Munte Predeal.
S-au depus coroane de flori la statuia “Ultima grenadă a caporalului Muşat” din centrul orașului, iar apoi a urmat o slujbă religioasă.
Irinel Ghiță, primarul orașului Bușteni, a pecizat în scurta sa alocuțiune următoarele: ”Ziua veteranilor de război constituie pentru noi toţi un prilej de aducere aminte a nobilei jertfe pe care înaintaşii noştri au făcut-o astfel încât noi, astăzi, să trăim liberi, cu demnitate, cu fruntea sus! Această aniversare a Zilei Veteranilor de Război este pentru noi toţi un prilej de mare bucurie şi un moment de mare cinstire a celor care au participat în acele vremuri cumplite la neînfricata şi sângeroasa luptă pentru libertatea patriei noastre, motiv pentru care le aducem cu această ocazie, din nou, un profund prinos de mulţumire pentru curajul şi neţărmuritul devotament faţă de ţară şi de neam de care au dat dovadă în acele cumplite clipe. Aceşti oameni rămân exemple vii pentru tânăra generaţie ale dragostei de ţară, ale puterii de sacrificiu, ale unui altruism de neegalat şi sperăm că vor servi ca model de viaţă celor ce ne vor urma”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767