Zona de asteptare, cu scaune, amenajata in curtea institutiei unde se elibereaza buletinele ploiestenilor si a prahovenilor din mai multe localitati

30 Oct 2020 10:52
Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a dispus măsuri noi la sediul Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești, în vederea îmbunătățirii gradului de confort pentru cetățeni, în contextul regulilor de distanțare socială existente pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus SARS-Cov-2, anunta Primaria Prahova.
Iata ce spun reprezentantii institutiei printr-un comunicat de presa:
"Astfel, s-a decis amenajarea unei zone de așteptare, cu scaune, în incinta curții unde își desfășoară activitatea instituția amintită, pentru a se evita aglomerarea spațiului exterior sediului S.P.L.C.E.P., din Bulevardul Independenței nr. 10, respectiv a trotuarului.

Reamintim cetățenilor cu domiciliul /reședința pe raza municipiului Ploiești că Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești eliberează și adeverințele privind istoricul de domiciliu/reședință (pentru reducere vârstă standard de pensionare în conformitate cu Legea 263 /2010 art.65 alin (5).
Aceste documente pot fi primite/eliberate în continuare la adresa S.P.C.L.E.P. - Ploiești, Bulevardul Independenței nr.10, Secretariat Serviciul Evidență Informatizată a Persoanelor, cam.nr.17, în următorul interval orar :Marți 8 30 " 13 00 si Joi 14 00 " 16 00
Totodată dorim sa venim în sprijinul cetățenilor și prin menținerea posibilității transmiterii documentelor pe adresa de e-mail: relatiicupublicul@spclep-ploiesti.ro .
În ambele cazuri, pentru ridicarea adeverinței, titularul se va prezenta personal cu cartea de identitate (C.I.) în original.
Menționăm că, în conformitate cu ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 97 din 14 iulie 2005 (actualizată) privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români), Articolul 29 (1) Serviciul public comunitar de evidență a persoanelor pe raza căruia se află ultimul domiciliu înscris în actul de identitate al solicitantului este obligat să comunice la cererea cetățenilor români, în termen de 10 zile, datele referitoare la domiciliile avute de către persoana respectivă în România și orice mențiune privind starea civilă, aflate în evidența acestuia, începând cu data de 1 ianuarie 2000, respectiv Articolul 29 (2) Pentru datele prevăzute la alin. (1), referitoare la perioada anterioară anului 2000, termenul de comunicare este de maximum 20 de zile.
Municipalitatea ploieșteană le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și respectarea regulilor de prevenire a răspândirii infectării noul coronavirus și îi asigură că și la nivelul Serviciului Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești se fac eforturi susținute pentru a se răspunde în timp util solicitărilor înregistrate"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677