Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, cei mai buni luptători antitero

23 Sep 2022 16:04
Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești au fost declarați cei mai buni luptători antitero în cadrul unei competiții organizată de Jandarmeria Română.
”Astăzi, adjunctul inspectorului general, colonel Brâncoveanu, a înmânat premiile câștigătorilor Olimpiadei echipelor de intervenție antiteroristă, care s-a desfășurat în aceste zile, la Centrul de Pregătite al Jandarmeriei Române de la Ochiuri, județul Dâmbovița”, a transmis Jandarmeria Română.
Cei mai buni luptători antitero au fost jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, urmați de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, iar pe locul trei s-a clasat echipa Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
La cea de-a treia ediție a Olimpiadei s-au înscris 15 echipe din cadrul structurilor Jandarmeriei Române, în total participând 75 de jandarmi care își desfășoară activitatea în misiuni de intervenție antiteroristă.
foto Jandarmeria Română

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000