10 amenzi date de polițiști administratorilor de drumuri din Prahova

27 Jan 2023 16:06
10 amenzi date de polițiști administratorilor de drumuri din Prahova
Peste 100 de polițiștii prahoveni s-au aflat în teren, vineri dimineață, având în vedere situația meteorologică din județul Prahova, respectiv atenționarea de cod galben, valabilă din aceasta dimineață, ora 10:00 până la data de 29 ianuarie, ora 10:00. Oamenii legii au acționat pe principalele artere din municipii, orașe și localității din județ, în vederea asigurării unui trafic rutier în siguranță, precum și pentru fluidizarea acestuia.
Potrivit IJP Prahova, începând de la primele ore ale dimineții și până la ora 12.00, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale administratorilor de drum, în valoare totală de 9.135 de lei.
Totodată, polițiștii au intervenit la 11 evenimente rutiere, soldate cu pagube materiale.
De asemenea, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de autovehicule pentru transport marfă, astfel, punând în pericol siguranța traficului rutier.

Pentru a preîntâmpina evenimentele neplăcute, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova vă sfătuiesc să țineți seama de următoarele recomandări:

•Pentru a circula pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, autoturismul trebuie să aibă montate anvelopele de iarnă.

•Anterior deplasării, asigurați-vă că instalațiile de iluminare, semnalizare, climatizare și dezaburire sunt în stare bună de funcționare.

•Îndepărtați în întregime zăpada sau orice altă depunere de pe autoturism, deoarece în timpul deplasării, zăpada sau gheața lăsată necurățată pe plafon poate aluneca și poate bloca vizibilitatea dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic.

•Este interzisă conducerea autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677