Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID 19, desfăşurate de poliţiştii prahoveni

19 Oct 2021 16:12
Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID 19, desfăşurate de poliţiştii prahoveni
În ultimele 24 de ore, poliţiştii prahoveni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, a jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești, a pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova dar si de cel al reprezentanților ITM Prahova, DSP Prahova și DSVSA Prahova.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 345 de persoane şi verificate 38 de societăți comerciale și 108 mijloace de transport.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în valoare totală de 3.500 de lei.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov-2, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Reamintim faptul că, în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

Trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, întrucât fiecare dintre noi are datoria morală şi obligaţia de a-i proteja pe cei din jur, astfel încât să putem preveni şi reduce efectele pandemiei actuale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677