Amenda primită de șoferul unui autobuz care a forțat și spulberat bariera CFR/Are și dosar penal

26 Oct 2021 19:35
Amenda primită de șoferul unui autobuz care a forțat și spulberat bariera CFR/Are și dosar penal
Incident, marți, o trecere la nivel cu calea ferată din Prahova. Șoferul unui autobuz a spulberat o barieră CFR. Potrivit IJP Prahova, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova s-au sesizat din oficiu despre faptul că un autobuz ar fi forțat trecerea la nivel cu calea ferată, din localitatea Tinosu, situată la km. feroviar 45+200, prevăzută cu semibariere tip BAT.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care la scurt timp a identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat, în varstă de 39 de ani, domiciliat în comuna Gorgota, județul Prahova.
Nu au rezultat victime omenești și nici întârzieri de trenuri, apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roșie fiind deteriorată.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și semnalizare falsă.
Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei și i s-a suspendat permisul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile, conform art.102, al.3., lit.c din OUG. 195, privind cirulația pe drumurile publice.
La rândul lor, reprezentanții CFR Infrastructură au publicat imaginile cu momentul în care șoferul autobuzului ignoră barierele.
”Un nou caz de inconștiență a fost surprins astăzi, 26 octombrie 2021, la ora 14.15, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 45+200, situată între stațiile Crivina - Brazi, județul PRAHOVA. Deși semnalele de avertizare sunt în funcțiune, iar brațele barierei în mișcare, șoferul forțează traversarea și rupe un braț al barierei, punând astfel în pericol nu doar propria viață, ci și viețile pasagerilor. Imaginile au fost transmise și reprezentanților Poliției pentru identificarea conducătorului auto”, a transmis CFR Infrastructură.

Imagini: CFR Infrastructura

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677