Aproximativ 400 de refugiati din Ucraina au ajuns la Ploiesti. Unii raman aici pana se termina razboiul! - FOTO/VIDEO

07 Mar 2022 17:59
Aproximativ 400 de refugiați din Ucraina, femei, copii și bătrâni, au ajuns în Prahova. Aceștia au venit cu trenul și au coborât la Gara de Sud Ploiești de unde au fost preluați de autorități și duși la Sala Sporturilor Olimpia. Aici are loc un triaj al refugiaților. Unii din ei vor fi cazați în Ploiești, iar ceilalți în hoteluri din localitățile Bucov și Vălenii de Munte.

”Conform hotărârii Consiliului Județean pentru Situații de Urgență, 160 de ucraineni refugiați vor fi cazați în căminele Colegiului “Spiru Haret” și Colegiului Economic “Virgil Madgearu” din orașul nostru, 20 de persoane vor fi cazate la Hotelul Central Ploiești și 68 de refugiați din Ucraina vor fi cazați în căminele Universității “Petrol - Gaze” Ploiești.
Ceilalți 152 de refugiați vor fi transportați, după activitatea de triaj, în localitățile prahovene: Bucov și Vălenii de Munte”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.

Oamenii sunt pe drumuri de câteva zile, iar pentru mulți din ei, Ploieștiul va fi noua lor casă, până ce războiul se va termina. Alții sunt însă doar in tranzit.

Prin intermediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești se asigură hrană rece tuturor celor aproximativ 400 de refugiați în Sala “Olimpia”, precum și hrană caldă, zilnic, pentru persoanele care vor fi cazate în căminele din municipiul Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677