Bărbat din Șotrile, reținut pentru 24 de ore după ce a făcut scandal și și-a amenințat vecinii

23 Sep 2022 15:21
Bărbat din Șotrile, reținut pentru 24 de ore după ce a făcut scandal și și-a amenințat vecinii
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Doftanei au reținut, joi, un bărbat acuzat de amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 51 de ani, din comuna Șotrile, băut fiind, a oprit în fața locuinței unui vecin, moment în care a luat din căruță un obiect contondent cu care a început să lovească în atelaj, amenințându-și totodată și vecinul cu acte de violență.
” Întrucât persoana vătămată, pentru a evita orice conflict a părăsit domiciliul, bărbatul a plecat din fața locuinței acestuia și s-a oprit în fața imobilului unei femei, unde de asemenea a început să o amenințe și pe aceasta cu acte de violență. În urma probatoriului administrat, față de bărbatul din comuna Șotrile a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a transmis IJP Prahova.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Le este foame , li sa tăiat pădurile și numai au ce manca .
Atat ne-a mai ramas, la capitolul "Incredere" ... Biserica si Credinta ! (Q.e.d.). HRISTOS S-A INALTAT !
Gilette
Curs valutar
EUR Euro 4.9745 0.0001
USD Dolarul SUA 4.7430 0.0239
GBP Lira sterlina 5.7323 -0.0092
CHF Francul elvetian 5.1499 -0.0202
XAU Gramul de aur 278.5272 0.3670