Bărbat din Șotrile, reținut pentru 24 de ore după ce a făcut scandal și și-a amenințat vecinii

23 Sep 2022 15:21
Bărbat din Șotrile, reținut pentru 24 de ore după ce a făcut scandal și și-a amenințat vecinii
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Doftanei au reținut, joi, un bărbat acuzat de amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 51 de ani, din comuna Șotrile, băut fiind, a oprit în fața locuinței unui vecin, moment în care a luat din căruță un obiect contondent cu care a început să lovească în atelaj, amenințându-și totodată și vecinul cu acte de violență.
” Întrucât persoana vătămată, pentru a evita orice conflict a părăsit domiciliul, bărbatul a plecat din fața locuinței acestuia și s-a oprit în fața imobilului unei femei, unde de asemenea a început să o amenințe și pe aceasta cu acte de violență. În urma probatoriului administrat, față de bărbatul din comuna Șotrile a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a transmis IJP Prahova.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000