Bărbat imobilizat la pat din Boldești Grădiștea, terorizat de un bătrân

23 Nov 2021 13:37
Bărbat imobilizat la pat din Boldești Grădiștea, terorizat de un bătrân
Bărbat imobilizat la pat din Boldești Grădiștea a fost terorizat de un bătrân. Acesta a intrat de mai multe ori în casă, fără să aibă permisiunea iar în cele din urmă a ajuns pe mâna polițiștilor. Acum, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvâșirii infracțiunii de violare de domiciliu în formă continuată.
comunicatul IJP Prahova:
La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Boldești Grădiștea au fost sesizați despre faptul că la locuința unei persoane imobilizate la pat, un bărbat forțează ușa de la intrare în scopul de a pătrunde în locuință.
În baza celor sesizate, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la locuința indicată, fiind găsit bărbatul în vârstă de 60 de ani, care a reușit să pătrundă în locuință prin forțarea sistemului de închidere al ușii de acces.
Persoana vătămată i-a solicitat bărbatului să părăsească locuința, însă aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, acesta a refuzat, ulterior fiind luat din locuință de polițiști.
Din verificări, a rezultat faptul că bărbatul ar mai fi intrat în trecut în locuința persoanei vătămate fără acordul acesteia, fără a-i crea o stare de pericol, însă prin repetarea acestor fapte, bătrânul a hotârât să sesizeze organele de poliție.
În baza probatoriului administrat față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvâșirii infracțiunii de violare de domiciliu în formă continuată.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864