Bogdan Toader, deputat PSD: Cât credeți că vă mai suportă românii ajunși în sapă de lemn?

09 Aug 2021 19:12
Bogdan Toader, deputat PSD: Cât credeți că vă mai suportă românii ajunși în sapă de lemn?
Deputatul PSD, Bogdan Toader, trage un semnal de alarma, dupa ce Banca Națională a României a confirmat, astăzi, că inflația a crescut cu 92,3% în primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%. Acesta este de parere ca inflația va crește și mai mult:

“Cîțu, premierul WOW, visează creșteri economice și scăderi de prețuri, dar românii au ajuns în sapă de lemn! Simt pe zi ce trece cum scade puterea de cumpărare, cum cheltuie mai mult pe facturile la utilități! Și încă nu a venit iarna!

Banca Națională a României a confirmat, astăzi, cele mai mari temeri. Inflația a crescut cu 92,3% în primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%.
Și nu se va opri aici!

Previziunile sunt sumbre: se estimează că inflația va crește cu 115% până la sfârșitul anului! Astfel că fiecare român va fi și mai sărac, cu cel puțin 320 de lei, în decembrie 2021!

Unde vom ajunge cu acest ritm galopant de scădere a nivelului de trai? Ce vor mai face pentru a plăti și împrumuturile imense contractate în ultimii doi ani?

Ne vor pune la jug pentru a-și hrăni ei gurile flămânde de avuții tot mai mari?”, este mesajul transmis in mediul online de Bogdan Toader.

Foto ilustrativ: cursdeguvernare.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677