Cererea de vaccinare în județul Prahova s-a triplat în ultima săptămână

26 Oct 2021 14:13
Cererea de vaccinare în județul Prahova s-a triplat în ultima săptămână
În ultima perioadă, solicitările din centrele de vaccinare au crescut considerabil în județul Prahova, motiv pentru care Instituția Prefectului Județul Prahova și Direcția de Sănătate Publică Prahova recomandă populației să acceseze platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 (https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/) pentru înregistrarea în vederea vaccinării.
”Acest lucru este recomandat pentru a evita supraaglomerarea din centrele de vaccinare în condiții de pandemie, pentru ca personalul medical să poată asigura dozele necesare tuturor celor care doresc să se vaccineze, dar și pentru a reduce riscul de infectare înaintea vaccinării. Persoanele programate pe platformă în prealabil au prioritate, în județul Prahova fiind deschise în prezent 23 de centre de vaccinare”, arată Prefectura Prahova.
Direcția de Sănătate Publică Prahova comunică faptul că procedura de până acum, presupunea ca centrele de vaccinare să transmită necesarul în zilele de vineri pentru săptămâna următoare, astfel încât dozele de vaccin solicitate să fie distribuite în zilele de marți. Numărul mare de cereri din centrele de vaccinare înregistrat în ultimele zile a determinat medicii coordonatori să solicite suplimentarea numărului de doze într-un termen foarte scurt. Astfel, până la distribuirea dozelor solicitate din depozitul DSP, persoanele care s-au prezentat pentru vaccinare direct cu buletinul, au fost reprogramate.
De la începutul campaniei de vaccinare, până ieri 25 octombrie 2021 ora 21.00, în județul Prahova a fost administrat un număr total de 451.141 de doze. În perioada 19- 25 octombrie 2021 au fost administrate 26.590 de doze, cu 10.518 doze în plus față de săptămâna anterioară.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677