Comunicat grup consilieri locali PNL Ploiesti: Astăzi a fost finalizată procedura de înregistrare a societăţii TERMO PLOIEŞTI SRL care va prelua activitatea de producere, transport şi distribuţie a agentului termic în sistem centralizat

21 Sep 2022 16:47
Comunicat grup consilieri locali PNL Ploiesti: Astăzi a fost finalizată procedura de înregistrare a societăţii TERMO PLOIEŞTI SRL care va prelua activitatea de producere, transport şi distribuţie a agentului termic în sistem centralizat
Astăzi a fost finalizată procedura de înregistrare la Registrul Comerţului a societăţii TERMO PLOIEŞTI SRL care va prelua activitatea de producere, transport şi distribuţie a agentului termic în sistem centralizat.

Acesta este primul pas important în rezolvarea crizei apei calde în Ploieşti.

Proiectul de hotărâre privind înfiinţarea societăţii TERMO PLOIEŞTI SRL a fost iniţiat de consilierii locali PNL, alături de consilieri ai PSD, USR şi PRO ROMÂNIA.

Mulţumim specialiştilor din cadrul Registrului Comerţului care au înţeles imperativul momentului şi au derulat procedura de înregistrare a societăţii în regim de urgenţă.

Următorul pas este preluarea în regim de urgenţă a tuturor angajaţilor care au lucrat pe platforma CET Brazi şi care pot asigura funcţionarea echipamentelor.

Grupul consilierilor PNL

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000