Deputatul Bogdan Toader: Suntem în voia sorții, trebuie să avem singuri grijă de noi!

19 Oct 2021 08:59
Deputatul Bogdan Toader: Suntem în voia sorții, trebuie să avem singuri grijă de noi!
Printr-o postare făcută marți dimineață pe Facebook, președintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, afirmă că ”suntem în voia sorții, trebuie să avem singuri grijă de noi”.
Redăm integral mesajul deputatului PSD Bogdan Toader.
”Ne aflăm cu toții într-o situație cumplită, care pare fără ieșire! Suntem în plin val pandemic, mult mai puternic decât cele de până acum.Auzim zilnic despre persoane decedate după infectarea cu SARS Cov-2 și suntem martorii unor tragedii fără margini care lovesc familii întregi. Bunici, părinți, copii cad victime acestui virus ucigaș, ajutat de criminalii din conducerea Statului Eșuat. De către cei pentru care au fost mult mai importante funcțiile din partid și din guvern decât soarta românilor și pregătirea sistemului sanitar pentru a evita o catastrofă. Nu au făcut nimic! Sunt oameni care nu mai ajung într-un salon de spital și mor înainte de a fi consultați de cadrele medicale, asaltate de numărul extrem de mare de pacienți. Bolnavi fără medicamente, medici care sunt nevoiți să aleagă cine primește tratament și cine nu!
Trăim într-un stat bolnav, incapabil să-și protejeze cetățenii! Ne chinuim să trăim într-un stat incomplet, neguvernat, în care atât demișii, cât și aspiranții la posturile de miniștri impun certificate verzi, fără să fi fost capabili să gestioneze corect campania de vaccinare! Nu poți impune obligativitatea certificatului verde în condițiile actuale!
Eu am ales să mă vaccinez, însă condiționarea dreptului la muncă de vaccin este ilegală! Vaccinarea este voluntară, nu obligatorie! Iar testarea este esențială, pentru a-i ajuta de la primele semne pe cei infectați să treacă prin boală! Vaccinați sau nevaccinați!
Ce variante mai avem la dispoziție? Să ne protejăm singuri, cât vom mai putea, de acest virus mortal! Să avem grijă de părinții și de copiii noștri, pentru că nimeni altcineva nu o face!
Cu atât mai puțin Statul Eșuat al lui Iohannis și guvernele sale. Oricare ar fi acestea”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000