Doi bărbați din Vălenii de Munte, reținuți pentru delicte silvice

21 Oct 2021 12:51
Doi bărbați din Vălenii de Munte, reținuți pentru delicte silvice
Doi bărbați au fost reținuți penytru 24 de ore, miercuri, pentru delicte silvice. Asta după ce, la data de 30 septembrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza orașului Vălenii de Munte. În urma descinderilor, s-au continuat cercetărie în cadrul acestui dosar penal, iar ieri polițiștii Serviciului de Ordine Publică Prahova, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, față de cei doi bărbați.
Potrivit IJP Prahova, aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de participație improprie la furt de arbori, participație improprie la tăiere fără drept de arbori, fals intelectual în formă continuată, uz de fals și fals informatic în formă continuată, instigare la săvârșirea infracțiunii de furt de arbori.
Cele două persoane au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Câmpina urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea luării unei alte măsuri preventive.
foto ilustrativ https://www.ebihoreanul.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677