Doi tineri, reținuți după ce ar fi furat 11.800 de lei dintr-o casă de pariuri sportive din Ploiești

26 Nov 2021 14:33
Doi tineri, reținuți după ce ar fi furat 11.800 de lei dintr-o casă de pariuri sportive din Ploiești
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au reușit, joi, identificarea a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei doi bărbați au fost reținuți. Tunul l-ar fi dat în noaptea de 7/8 iunie. Atunci, cei doi, în jurul orei 03:30, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale ( casa de pariuri sportive) din municipiul Ploiești de unde ar fi sustras aproximativ 11.820 de lei.
”În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, au fost identificate și depistate două persoane bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre doi tineri în vârstă de 17 respectiv 27 de ani. În vederea administrării probatoriului, tot ieri au fost pune în executare trei mandate de percheziție domiciliară ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri susceptibile să fi fost folosite la comiterea infracțiunii”, a transmis IJP Prahova.
Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677