Fără spăgi la groparii din cimitirele ploieștene/Mesajul municipalității

19 Oct 2021 16:06
Fără spăgi la groparii din cimitirele ploieștene/Mesajul municipalității
Primăria municipiului Ploieşti informează concesionarii/moștenitorii locurilor de înhumare din cimitirele administrate de municipalitate, faptul că, toate plăţile, care implică serviciile prestate de S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L, se achită la administraţia fiecărui cimitir, cu obligaţia eliberării chitanţei/facturii, conform legislaţiei în vigoare.
”Administraţia publică ploieşteană nu încurajează, sub nicio formă, practici ilegale care constau în oferirea unor sume de bani groparilor, oricărui alt angajat al societății de profil sau unor terțe persoane, pentru prestarea serviciilor menționate în Regulamentul de Organizare și Funcționare al Cimitirelor din Municipiul Ploieşti și nu își asumă răspunderea pentru consecințele acestor acțiuni”, transmite municipalitatea.
Persoanele interesate pot consulta tarifele corespunzătoare serviciilor funerare în regulamentul respectiv, act normativ care poate fi consultat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploieşti, în secţiunea Hotărâri ale Consiliului Local Ploieşti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677