Fără spăgi la groparii din cimitirele ploieștene/Mesajul municipalității

19 Oct 2021 16:06
Fără spăgi la groparii din cimitirele ploieștene/Mesajul municipalității
Primăria municipiului Ploieşti informează concesionarii/moștenitorii locurilor de înhumare din cimitirele administrate de municipalitate, faptul că, toate plăţile, care implică serviciile prestate de S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L, se achită la administraţia fiecărui cimitir, cu obligaţia eliberării chitanţei/facturii, conform legislaţiei în vigoare.
”Administraţia publică ploieşteană nu încurajează, sub nicio formă, practici ilegale care constau în oferirea unor sume de bani groparilor, oricărui alt angajat al societății de profil sau unor terțe persoane, pentru prestarea serviciilor menționate în Regulamentul de Organizare și Funcționare al Cimitirelor din Municipiul Ploieşti și nu își asumă răspunderea pentru consecințele acestor acțiuni”, transmite municipalitatea.
Persoanele interesate pot consulta tarifele corespunzătoare serviciilor funerare în regulamentul respectiv, act normativ care poate fi consultat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploieşti, în secţiunea Hotărâri ale Consiliului Local Ploieşti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000