FOTO: Cateva animale de la Gradina Zoologica Piatra Neamt au fost relocate la Bucov. Vizitatorii pot admira in aceasta perioada si pui de lebada neagra!

10 May 2021 07:52
Grădina zoologică din Piatra Neamț va fi închisă în august, după 117 ani de funcționare. Decizia a fost luata in contextul ursoaicei Ina, care a fost eliberată din cușcă de la zoo, după 20 de ani, și continuă să se învârtă în cerc în pădure. Astfel, amimalele sunt relocate in aceasta perioada la alte gradini zoologice. La Bucov au ajuns deja doi rasi, masculi, frati, de 6 ani, si doi ratoni, o femela si un mascul.
Vizitatorii Gradinii Zoologice Bucov pot admira in aceasta perioada si 7 pui de lebada neagra.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731