Garda de Mediu, in control la depozitul de deseuri industriale din Baicoi unde a avut loc un incendiu

04 Jul 2022 08:55
In dimineata zilei de 3 iulie, un incendiu s-a produs la un depozit de deseuri industriale, in localitatea Baicoi. Locuitorii au fost avertizati cu mesaj Ro-Alert pentru a evita zona intrucat erau mari degajari de fum. Garda de Mediu Prahova anunta ca efectueaza un control:

“În urma incendiului care a avut loc la depozitul de deșeuri industriale din localitatea Băicoi, comisarii de mediu Prahova au deschis un control la societatea în cauză în vederea stabilirii încălcării legislației de mediu. Incendiul produs s-a manifestat cu flacără deschisă și degajare masivă de fum pe o suprafață relativ mare . Incendiul a fost lichidat după intervenția celor 5 echipaje din cadrul ISU Băicoi și Câmpina.
Concluziile în urma finalizării controlului vor fi comunicate ulterior.”, au precizat reprezentantii Garzii de Mediu Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000