Grădina Botanică Bucov și-a îmbogățit colecția de trandafiri printr-o donație

24 Nov 2021 13:32
Grădina Botanică Bucov și-a îmbogățit colecția de trandafiri printr-o donație făcută de dr. ing. ec. Iuroaea Gheorghe. Soiurile donate au fost obținute de Gheorghe Iuroaea, în 2017, prin altoire.
” Mulțumim domnului Dr. ing. ec. Iuroaea Gheorghe, mare pasionat și specialist în realizarea și omologarea noilor soiuri de trandafiri, care a avut amabilitatea să ne doneze un număr de 120 de butași din urmatoarele soiuri:
Holstein Perle – 40 bucati;
Red Berlin - 40 bucati;
Grand Gala - 40 bucati;
Alte soiuri - 40 bucati
Precizăm că aceste soiuri donate au fost obținute prin altoire de domnul Dr. ing. ec. Iuroaea Gheorghe în anul 2017, folosind ca portaltoi o populație locală de Rosa canina. Mulțumim încă odată pe acestă cale domnului Dr. Ing. Ec. Iuroaea Gheorghe pentru gestul făcut și sper să avem o colaborare bună pe viitor.
Astfel Grădina Botanică Bucov, secție a Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova și-a îmbogățit colecția de trandafiri ce va putea fi admirată de publicul vizitator în viitor”, au transmis reprezentanții Grădinii Botanice Bucov.
foto Grădina Botanică Bucov

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677