”Harul divin” mirosea a ... înșelăciune/Percheziții în Prahova la escroci

19 Oct 2021 15:58
”Harul divin” mirosea a ... înșelăciune/Percheziții în Prahova la escroci
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au efectuat, marți, 2 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune în formă continuată. Asta după ce, potrivit anchetatorilor, din cercetări a rezultat că 4 persoane ar fi indus în eroare 17 persoane, ”prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin și pot rezolva orice fel de problemă socială”.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani și obiecte folosite la activitatea infracțională.
Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 200.000 de lei.
4 mandate de aducere au fost puse în executare.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea probării activității infracționale și lămuririi cauzei, sub toate aspectele, fiind dispuse comisii rogatorii, pentru audierea altor 25 de persoane vătămate, pe întreg teritoriul României.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677