Incediu in cartierul Bereasca din Ploiesti. Au ars si deseuri plastice! - VIDEO

05 Aug 2022 16:48
Incediu in cartierul Bereasca din Ploiesti. Au ars si deseuri plastice! - VIDEO
Pompierii prahoveni au fost solicitati astazi sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe o zona verde de pe strada Drumul Sarii din cartierul ploiestean Bereasca. Este o zona unde se arunca tot felul de gunoaie. ISU PH a intervenit cu o autospeciala si o ambulanta. Au ars deșeuri textile și mase plastice, pe o suprafata de aproximativ 30 de metri patrati. Fumul negru si dens a acoperit zona.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000