Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii prahoveni

23 Jun 2022 15:57
Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii prahoveni
La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 19:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență au oprit, pentru control un autoturism.

Cu ocazia legitimăriiconducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din comună.

La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, tânărul a declarat faptul că are permisul de conducere suspendat, fapt confirmat în urma verificărilor efectuate în bazele de date.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.În jurul orei 19:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au oprit, pentru control, pe DN1A un autoturism cu numere provizorii de circulație, care circula din direcția Brașov către Ploiești.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din orașul Vălenii de Munte, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că autoturismul pe care îl conduce are valabilitatea numerelor provizorii expirată din luna ianuarie 2022.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.Ulterior, în jurul orei 20:00, polițiștii Serviciului Rutier Prahova, în timp ce executau serviciul pe DN 1, în stațiunea Sinaia au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Constanța, care circula pe direcția Ploiești către Brașov.

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice cu restricții - Anulat.

În autoturismul în cauză, a fost identificată o femeie în vârstă de 27 de ani, proprietară a autovehiculului, care a precizat că avea cunoștință despre situația permisului de conducere a conducătorului auto.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis a fost anulat și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice.
Tot seara trecută, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesesizați despre faptul că pe strada Bradului din oraș, un autoturism ar fi acroșat o țeavă de gaze.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că bărbatul în vârstă de 52 de ani, din oraș, aflat la volanul autoturismului nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, acroșând atât un branșament de gaze, cât și gardul unui imobil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că autorizația de circulație provizorie pe care bărbatul a prezentat-o avea termenul de valabilitate expirat din cursul lunii mai.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529