Jandarmii au găsit mai multe articole pirotehnice în toaletele Stadionului Ilie Oană din Ploiești/ Au fost și conflicte între galerii

14 Aug 2022 08:48
Meciul dintre echipele Petrolul Ploiești și Rapid București nu a fost lipsit de incidente. Reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești face următoarele precizări:

Înainte de începerea partidei, arena sportivă a fost verificată de efectivele unității din punct de vedere al îndeplinirii condițiilor tehnice și de securitate, ocazie cu care au fost găsite ascunse în toaletele stadionului mai multe articole pirotehnice, obicte interzise la deținere conform legii, care au fost predate S.A.E.S.P. din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova.

De asemenea, cu puțin timp înaintea începerii meciului, efectivele unității au intervenit în mai multe rânduri pentru împiedicarea unor situații conflictuale între suporterii celor două galerii de fotbal, în zona străzilor adiacente arenei sportive, fiind sancționate cu amenzi în valoare de 1000 lei la regimul ordinii publice 2 persoane, acestora aplicându-li-se și pedeapsa complementară de interzicere a accesului la meciuri de fotbal pe timp de 6 luni, fără alte urmări de tulburare a ordinii publice.

După începerea partidei, ca urmare a folosirii de materiale pirotehnice în ambele peluze ale arenei sportive, pentru aruncarea cu obiecte spre suprafața de joc, încălcarea normelor legale de acces, precum și afișarea de mesaje cu conținut obscen, au fost identificate și sancționate la regimul Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței în sport, un număr de 13 persoane, acestora fiindu-le aplicate amenzi în valoare de 2555 lei, precum și 9 sancțiuni complementare de interdicție 1 an și 3 sancțiuni complementare de interdicție 6 luni.

În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677