Jandarmii ploiesteni, prezenti la Manastirea Ghighiu/ Este asteptat Patriarhul Daniel/ Astăzi se poate trece prin altar

15 Aug 2022 09:27
Jandarmii Gruparii Mobile “Matei Basarab” Ploiesti sunt in aceste momente prezenți la Mănăstirea Ghighiu, unde sunt în plină desfașurare manifestările religioase dedicate Praznicului Adormirii Maicii Domnului și resfințirii Bisericii mari din incinta ansamblului monahal, activităti oficiate de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

“Este o ocazie unica în care credincioșii, atât bărbați, cât și femei, pot să treacă prin altarul lacașului de cult resfințit.
Ne asigurăm că evenimentul se desfășoară în condiții de siguranță a participanților. Conditiile meteorologice sunt favorabile ploii, așa că recomandam credincioșilor și pelerinilor care vor să participe la slujba religioasă și să treaca prin altarul bisericii, să se echipeze corespunzator și să se înarmeze cu răbdare, timpii de așteptare la rândul stabilit fiind de cel putin 30 de minute.
Dorim tuturor Zi binecuvântată și La mulți ani celor ce poartă numele Maicii Domnului !”, a precizat reprezentantii Gruparii Mobile de Jandarmi Ploiesti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677