Jandarmii ploiesteni, prezenti la Manastirea Ghighiu/ Este asteptat Patriarhul Daniel/ Astăzi se poate trece prin altar

15 Aug 2022 09:27
Jandarmii Gruparii Mobile “Matei Basarab” Ploiesti sunt in aceste momente prezenți la Mănăstirea Ghighiu, unde sunt în plină desfașurare manifestările religioase dedicate Praznicului Adormirii Maicii Domnului și resfințirii Bisericii mari din incinta ansamblului monahal, activităti oficiate de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

“Este o ocazie unica în care credincioșii, atât bărbați, cât și femei, pot să treacă prin altarul lacașului de cult resfințit.
Ne asigurăm că evenimentul se desfășoară în condiții de siguranță a participanților. Conditiile meteorologice sunt favorabile ploii, așa că recomandam credincioșilor și pelerinilor care vor să participe la slujba religioasă și să treaca prin altarul bisericii, să se echipeze corespunzator și să se înarmeze cu răbdare, timpii de așteptare la rândul stabilit fiind de cel putin 30 de minute.
Dorim tuturor Zi binecuvântată și La mulți ani celor ce poartă numele Maicii Domnului !”, a precizat reprezentantii Gruparii Mobile de Jandarmi Ploiesti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9427 -0.0010
USD Dolarul SUA 5.1135 0.0456
GBP Lira sterlina 5.4791 -0.1493
CHF Francul elvetian 5.1775 0.0206
XAU Gramul de aur 270.2027 0.3935