Kempo: Vlad Oprică, victorie pentru titlul continental în gala de la Civitavecchia!

18 Jun 2023 12:30
Kempo: Vlad Oprică, victorie pentru titlul continental în gala de la Civitavecchia!
Sportivul secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Vlad Oprică, a reuşit, aseară, să obţină titlul continental la profesionişti în cadrul unei gale pe care IKTA (International Kick Thai Boxing Association) a organizat-o în Civitavecchia (Italia).

A fost un meci de Full Contact pe care sportivul nostru l-a susţinut în cadrul categoriei „60 kg” în compania italianului Andrea Rinaldi, victoria venind spectaculos, prin knock-out în repriza a 3-a în urma unei lovituri de tibie în capul adversarului, care controlase primele două runde.

Evenimentul a fost unul amplu, cu două zile de meciuri la care au participat peste 200 de sportivi din toată lumea care s-au luptat pe reguli de kickboxing, box, full contact sau MMA. Vlad Oprică a luptat în gala principală, de aseară, care a avut în program 21 de meciuri.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677