Lucrări de modernizare a zonei pietonale din centrul Ploiestiului

22 Oct 2021 14:33
Primăria Municipiului Ploieşti anunță că a demarat, astăzi, lucrările de modernizare a zonei pietonale cuprinsă între Casa de Cultură a Sindicatelor şi magazinul Winmarkt.

Astfel, potrivit unui comunicat de presa dat de municipalitate, a fost decopertată prima parte din acest perimetru, urmând ca lucrările să continue, în perioada următoare, în funcţie de condiţiile meteorologice.

Suprafaţa pe care se desfăşoară această investiţie este de 1750 mp (inclusiv trepte şi atice), iar lucrările vor include următoarele etape: decopertarea pavajului existent, refacerea treptelor din beton - prin returnare, refacerea stratului de fundare, montat pavaj (inclusiv pe trepte şi atice) din elemente tip plăci din beton cu grosime de 6 cm.
Durata de execuție a lucrării de modernizare a pavajului din zona pietonală menţionată este de 60 zile, iar garanţia acesteia va fi de 3 ani.

Contractul de lucrări “Reamenajare pavaj pietonal zona cuprinsă între Casa de Cultură a Sindicatelor și magazin Winmarkt” a fost semnat recent.

Executant al acestei lucrări va fi S.C. ANDAUR CONSTRUCT S.R.L., urmând ca, în cadrul acestui contract, să se asigure lucrările de reamenajare a obiectivului amintit. Valoarea contractului derulat de municipalitatea ploieșteană este de 410.913,28 lei, fără T.V.A.


Modernizarea acestei esplanade pietonale va creşte gradul de acces şi mobilitate pentru locuitorii oraşului, în Centrul civic, oferind, totodată, şi un plus de confort la capitolul estetica urbană a Ploieştiului.

Municipalitatea le mulţumeşte cetăţenilor pentru înţelegere faţă de disconfortul temporar, generat de aceste lucrări necesare în zona centrală a oraşului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677